Smacchiatore professionale

400 L

Category:

Description

Pastrues para-trajtimi i njollave i cili depërton thellë në njollat ​​duke lehtësuar heqjen e tyre gjatë fazave të larjes. Shkumë ultra e shpejtë për tretjen e njollave që depërton thellë në njollat ​​përgatitore për t’u larë në lavatriçe ose me dorë. I përshtatshëm për të bardha dhe ngjyra. Pastruesi profesional i njollave, mund të përdoret në çdo veshje, duke e lënë të veprojë për disa minuta nëse dëshironi të përmirësoni vetitë e tij.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Smacchiatore professionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *