Maxi Bianco Plus

340 L

Category:

Description

Detergjenti lares Maxi Bianco Plus, falë formulës speciale të surfaktantit, rrit bardhësinë dhe higjenën e thellë të pëlhurave. Perdoret per larje ne lavatrice dhe me dore.

Perdorimi: 70 ml per larje  

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maxi Bianco Plus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *