Muschio Bianco

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares Muschio Bianco eshte shume efikas kunder papastertive dhe delikat me fibrat. Ka nje arome te lehte myshku perzier me arome pastertie. Eshte I pershtatshem kryesisht per rroba me ngjyra, por edhe per te bardha. Sugjerohet si per larje ne lavatrice ashtu edhe per larje me dore, dhe gjithashtu te perdoret se bashku me zbutesin homolog me te njejten arome.

Perdorimi: 70 ml per larje 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muschio Bianco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *