Enzimatico

340 L

Category:

Description

Detergjenti lares per rroba Enzimatico eshte shume efikas per te hequr aromat e forta dhe njollat. Eshte i pershtatshem per larje ne lavatrice dhe larje me dore. Ai ka permbajtje organike te acidit citrik dhe fale tij shperben edhe kalciumin ne uje. Mund te perdoret per te lare rrobat pas stervitjes, rrobat e mbajtura veshur gjate ne trup, i pershtatshem per rroba me ngjyra dhe te bardha si dhe per temperatura te ndryshme. Keshillohet te perdoret zbutesi homolog me te njejten arome per te mos perzier aromat gjate larjes.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Enzimatico”

Your email address will not be published. Required fields are marked *