Rreth nesh

Vita Pulita eshte nje brand detergjentesh me mbushje e themeluar ne gusht te vitit 2023 ne Tirane nga Fabio Alite dhe Maria Shqevi. Gama e detergjenteve perfshin permbushjen e cdo kerkese tuaj ne pastrimin dhe higjienizimin e shtepise, rrobave si dhe kujdesin ndaj vetes. Produkti prodhohet ne Rome, Itali, dhe eshte i certifikuar sipas standarteve europiane HACCP dhe ne perputhje me rregulloren e detergjenteve profesionale.

Tek ne do te gjeni:

Lares rrobash te bardha

Lares rrobash te zeza

Lares rrobash me ngjyra

Zbutes rrobash

Lares rrobash pluhur

Percarbonat natyral

Acid citrik natyral

Linjen hipoalergjike per femije dhe persona me lekure te ndjeshme

Linjen ekologjike me permbajtje ekskluzivisht bimore Natural Green (larje dhe zbutje rrobash, larje enesh)

Lares dyshemeje (per pllaka dhe per parket)

Lares xhamash

Sgrassatore

Perlina (Cristalli di Profumo)

Lares dhe higjienizues per tualetin dhe hidrosanitaret

Higjienizues shumeperdorimesh

Aromatizues ambienti

Sapun duarsh

Shampo koke

Shampo trupi

Balsam