Capri

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares i rrobave Capri eshte i pershtatshem per rroba me ngjyra dhe te bardha. Perdoret per larjet ne lavatrice dhe me dore. Fragranca fantastike frymezohet nga parfumet e Dolce e Gabbanes.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Capri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *