Lavalana e delicati

340 L

Category:

Description

Detergjenti Lavalana e delicati eshte veçanërisht i përshtatshëm dhe ideal per larjen e materialeve te leshta dhe kashmiri. Larja mund te behet ne temperatura te uleta (30 grade) si dhe mesatare (deri ne 60 grade), si ne lavatrice ashtu edhe me dore, sipas deshires.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lavalana e delicati”

Your email address will not be published. Required fields are marked *