Diamante

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares Diamante eshte nje fragrance intense dhe e fresket. Perdoret kryesisht per rroba me ngjyra, per larje me lavatrice dhe larje me dore. Keshillohet perdorimi i zbutesit te te njejtes fragrance.

Perdorimi: 70 ml per larje 

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamante”

Your email address will not be published. Required fields are marked *