Capi Scuri e Colorati

340 L

Category:

Description

Detergjenti lares Capi Scuri e Colorati eshte i pershtatshem per rroba te erreta dhe me ngjyra, per larje me lavatrice dhe me dore. Me efektin e tij te dyfishte ndalon trasferimin e ngjyrave mes rrobave dhe ndihmon ne ruajtjen e shkelqimit dhe gjallerise se tyre.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Capi Scuri e Colorati”

Your email address will not be published. Required fields are marked *