Lenoir Ametista

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares i rrobave Lenoir Ametista eshte një përzierje aromash pylli, e pasuruar me nota shumë delikate të pudrës së fytyrës. Eshte I pershtatshem per rroba me ngjyra dhe per larje me lavatrice dhe me dore. Sugjerohet te perdoret bashke me zbutesin homolog me te njejten arome.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lenoir Ametista”

Your email address will not be published. Required fields are marked *