Fiori Bianchi e Bergamotto

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares me aromen e Luleve të Bardha dhe Bergamotit, përveçse garanton efektivitetin dhe qëndrueshmërinë e aromës, i jep një butësi të pabesueshme rrobave, duke e bërë më të lehtë hekurosjen. Eshte i pershtatshem per larjen e rrobave me ngjyra dhe te bardha, per larje ne lavatrice dhe me dore. Sugjerohet te kombinohet me zbutesin homolog me te njejten arome.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiori Bianchi e Bergamotto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *