Fiori di Loto

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares Fiori di Loto i jep rrobave nje freski te paperseritshme dhe arome qe zgjat. Aroma karakteristike e lules se lotusit qe krijon nje ndjesi mistike, haset shpesh neper tempuj, institucione te vjetra dhe perdoret rendom dhe ne vendet e lindjes. Keshillohet te perdoret se bashku me zbutesin homolog per te ruajtur njetrajtesine e aromes.

Perdorimi: 70ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiori di Loto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *