Giardino dei sensi Aromatherapy

290 L

Category:

Description

Detergjenti lares Giardino dei Sensi ka nje arome fantastike qe zgjat ne kohe dhe i jep rrobave nje ndjesi te fresket. Eshte i pershtatshem per larje ne lavatrice dhe me dore. Sugjerohet te perdoret se bashku me zbutesin homolog per te ruajtur njetrajtesine e aromes.

Perdorimi: 70 ml per cdo larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Giardino dei sensi Aromatherapy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *