Capri

250 L

Category:

Description

Zbutësi i rrobave Capri me aromen e tij fantastike te fresket i jep pëlhurave butësi dhe një efekt antistatik, duke i bërë rrobat tuaja të këndshme për t’u veshur. Gjithashtu falë reduktimit të fërkimit midis fibrave e bën më të lehtë punën e hekurit tuaj.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Capri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *