Diamante

250 L

Category:

Description

Zbutesi i rrobave Diamante I jep pëlhurave butësi dhe aromë dhe dallon vecanerisht për efektin e saj antistatik që lehtëson hekurosjen.

Perdorimi: 70ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Diamante”

Your email address will not be published. Required fields are marked *