Fiori di Loto

250 L

Category:

Description

Zbutesi i rrobave Fiori di Loto, falë aromës intensive aromatike dhe intriguese të Lotus Flower, përkëdhel shqisat me notat e tij të ngrohta dhe të buta, duke siguruar një ndjenjë mirëqenieje të këndshme. Simboli i pastërtisë, përsosmërisë dhe prosperitetit, në traditën indiane, Lulja e Lotusit ishte e dashur dhe e nderuar si nga Zoti ashtu edhe nga njerëzit, thelbi i saj quhet “eliksiri i shpirtit”, ndihmon në meditim duke qetësuar mendjen dhe duke nxitur përqendrimin.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiori di Loto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *