Muschio Bianco

250 L

Category:

Description

Ideal për t’i zbutur në mënyrë delikate dhe për t’i bërë rrobat tuaja me gëzof. Me formulën e tij dezinfektuese, ai parfumon veshjet me aromën e tij të freskët, duke i bërë pëlhurat të buta dhe të bukura me kalimin e kohës. Cilësia e lartë e esencave të përdorura garanton një qëndrueshmëri të zgjatur të aromes edhe pas hekurosjes.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muschio Bianco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *