Zaffiro

Category:

Description

Pershkrimi: Një përzierje aromash pastertie dhe freskie do te shoqeroje gjate rrobat tuaja ne dollap pas larjes me zbutesin Zaffiro. I jep pëlhurave butësi dhe një efekt antistatik, duke i bërë veshjet tuaja të këndshme për t’u veshur dhe përkëdhelur dhe me te lehta ne hekurosje.

Perdorimi: 70 ml per larje

 

*keshillohet te perdoret me laresin e rrobave homolog Zaffiro

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Zaffiro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *