Acqua di Sale

250 L

Category:

Description

Zbutësi i rrobave Acqua di Sale me arome te fresket oqeanikei jep pëlhurave butësi dhe një efekt antistatik, duke i bërë rrobat tuaja të këndshme për t’u veshur dhe përkëdhelur. Gjithashtu e bën shumë më të lehtë hekurosjen, falë reduktimit të fërkimit midis fibrave.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acqua di Sale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *