Lenoir Ametista

280 L

Category:

Description

Pershkrimi: Një përzierje aromash pylli, e pasuruar me nota shumë delikate të pudrës së fytyrës, për një grua romantike që i do gjërat e bukura. I jep pëlhurave butësi dhe një efekt antistatik, duke i bërë veshjet tuaja të këndshme për t’u veshur dhe përkëdhelur dhe me te lehta ne hekurosje.

Perdorimi: 70 ml per larje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lenoir Ametista”

Your email address will not be published. Required fields are marked *