Sgrassatore Impact

370 L

Description

Sgrassatori profesional Impact është një produkt me performancë të lartë duke ruajtur efektivitetin e tij të pandryshuar dhe duke lene siperfaqet me shkëlqim dhe pa vija, është shumë i përqendruar, i fuqishëm për përdorim shtëpiak dhe profesional.

Per perdorim shtepiak: xhami, dysheme, banjo, mermer, furre, sobe, makineri, oxhak, mur, divane, njolla rrobash, tapiceri.

Për përdorim profesional: makina, rimza, garazhe, lavazhe, bare, restorante, banesa, dysheme industriale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sgrassatore Impact”

Your email address will not be published. Required fields are marked *