Crema CIF DISINCROSTANTE

360 L

Description

Kremi Cif është një detergjent i gatshëm për pastrimin e përditshëm të të gjitha sipërfaqeve. Ai eshte i sigurt në të gjitha sipërfaqet dhe pajisjet sanitare, praktik dhe i shpejte ne perdorim. Zbardh dhe eliminon njollat ​​më të vështira duke lënë një notë shumë aromatike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Crema CIF DISINCROSTANTE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *