Multiuso Vetri

220 L

Description

Pastruesi shumëfunksional i xhamit pastron në mënyrë të sigurt shumicën e sipërfaqeve shtëpiake, eliminon papastërtitë dhe yndyrnat e forta, duke i lënë sipërfaqet me shkëlqim dhe pa vija. Nuk zbeh sipërfaqet, largon me delikatesë papastërtitë dhe yndyrnat, nuk kërkon shpëlarje.

I bën sipërfaqet me shkëlqim dhe pa vija. Përmban surfaktant anionik për një veprim efektiv pastrimi dhe alkool izopropil për të përftuar një efekt kullues dhe avullim të shpejtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Multiuso Vetri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *