Parquet e Mobili in Legno

460 L

Description

Laresi i Parquet e mobili in Legno perdoret per larjen e dyshemese dhe pastrimin e cdo siperfaqeje druri. Ai ushqen thellësisht të gjitha llojet e drurit, duke e lënë atë të shkëlqyeshëm dhe të papërshkueshëm nga uji fale vetis se tij te ceres izoluese. Nuk ka nevoje per shpelarje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parquet e Mobili in Legno”

Your email address will not be published. Required fields are marked *