Anticalcare 2in1

360 L

Description

Anticalcare mundëson heqjen e gurëve më rezistente në pllaka, çezma, lavamanë dhe të gjitha sipërfaqet e inoksit, duke lënë një shkëlqim që zgjat me kalimin e kohës.

Ai jo vetem qe eliminon gelqeren dhe depozitimin e kriperave, por parandalon formimin e tyre, duke i lënë sipërfaqet e shtëpisë tuaj me shkëlqim për më gjatë. Kujdes! Mos e perdor ne mermer.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anticalcare 2in1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *