Olio di Argan

390 L

Category:

Description

Një shkumë kremoze dhe vetitë ushqyese vajit te arganit kombinohen me veprimin mbrojtës të Quaternium 41, për një moment qetesie dhe embelsie.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Olio di Argan”

Your email address will not be published. Required fields are marked *