Agrumi e Spezie

390 L

Category:

Description

Një shkumë kremoze dhe vetitë ushqyese të agrumeve dhe erëzave kombinohen me veprimin mbrojtës të Quaternium 41, për një moment relaksi të pastër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Agrumi e Spezie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *