Menta e Licurizia

390 L

Category:

Description

Përkëdhelni trupin tuaj me xhelin per dush me mente dhe kanelle.

Një shkumë kremoze dhe vetitë ushqyese kombinohen me veprimin mbrojtës të

Kuaternium 41, për një moment kënaqësie të freskët.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Menta e Licurizia”

Your email address will not be published. Required fields are marked *