Capri

390 L

Category:

Description

Xheli i dushit Capri pastron butësisht dhe e lë lëkurën me aromë për një kohë të gjatë. Prania e Quaternium 41 mbron lëkurën nga çdo veprim i surfaktantëve.

Frymëzuar nga parfumi Dolce & Gabbana “Light Bue – Bukuria e Caprit”, ka një aromë drunore dhe aromatike, si bimësia ekzistuese e harlisur. E përbërë nga kedri dhe neroli, do të japë atë prekje të freskët dhe verore, që të kujton detin e kristaltë të Caprit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Capri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *