Acqua di Sale

390 L

Category:

Description

Xheli per dush Acqua di Sale pastron butësisht dhe e lë lëkurën me aromë për një kohë të gjatë. Prania e Quaternium 41 mbron lëkurën nga çdo veprim degreasant i surfaktantëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acqua di Sale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *