Caramello e Pistacchio

390 L

Category:

Description

Xhel dushi me karamel dhe stika pastron butësisht dhe e lë lëkurën me aromë për një kohë të gjatë. Kombinimi ekskluziv i agjentëve hidratues ushqen lëkurën në thellësi, duke e bërë atë dukshëm më të bukur dhe të këndshem në prekje. Prania e Quaternium 41 mbron lëkurën nga çdo veprim i surfaktantëve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Caramello e Pistacchio”

Your email address will not be published. Required fields are marked *