Limone

220 L

Category:

Description

Në sajë të veprimit fantastik te limonit kunder yndyrës dhe eres, ai pastron dhe aromatizon enët tuaja në mënyrë të përsosur.

Perdorimi: 12g per 5 L uje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Limone”

Your email address will not be published. Required fields are marked *