Bicarbonato e menta

220 L

Category:

Description

Falë veprimit antibakterial, dezinfektues dhe kundër erërave të bikarbonatit të natriumit, i pastron plotësishtenët nga yndyra dhe eliminon aromat e këqija duke lëshuar një aromë të këndshme të freskët dhe dehëse.

 Perdorimi: 12g per 5 L uje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bicarbonato e menta”

Your email address will not be published. Required fields are marked *