Lavastoviglie a Macchina

460 L

Category:

Description

Laresi per lavastovilje eshte per perdorim profesional dhe ka nje performancë të lartë të heqjes së yndyrës, është projektuar për të depërtuar thellë dhe për të hequr edhe njollat ​​më të vështira të yndyrës.

Ruan efektivitetin e tij edhe me ujerat me te forte.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lavastoviglie a Macchina”

Your email address will not be published. Required fields are marked *