Aceto e Bicarbonato

220 L

Category:

Description

Ideale për të hequr papastërtitë dhe yndyrat nga enët tuaja! Falë fuqisë së tij super pastruese dhe higjienizuese te uthulles, eliminon çdo lloj papastërtie.

Perdorimi: 12g per 5L uje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aceto e Bicarbonato”

Your email address will not be published. Required fields are marked *