Brillantante

440 L

Category:

Description

Shkelqyes enesh per lavastovilje

Performance e larte për përdorim profesional falë veprimit të tij të fortë izolues, qe e ben te ruaje  efektivitetin e tij edhe me ujërat më të forta.

– UL TENSIONIN SIPËRFAQES TË UJIT, duke shmangur kështu formimin e pikave të trasha dhe duke lehtësuar rrjedhjen e ujit në enë

– PROMOVON VETËTHARJEN falë substancave shumë të avullueshme të shtuara në ujin e shpëlarjes, të cilat lejojnë tharjen e shpejtë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brillantante”

Your email address will not be published. Required fields are marked *