Professionale

260 L

Category:

Description

Lares dyshemeje Profesional

Formuluar si një degreasant i vërtetë, vepron në thellësi në të gjitha sipërfaqet e forta, duke hequr edhe papastërtitë më kokëforta, të fshehura në fuga dhe në porozitetin e pllakave; është i përshtatshëm për sipërfaqe veçanërisht të pista dhe të vështira për t’u pastruar në shtëpi, dyqane, zyra, hotele, restorante, laboratorë etj.

Nuk lë vija dhe nuk kërkon shpëlarje.  70g/5L uje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Professionale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *