Muschio Bianco

240 L

Category:

Description

Lares dyshemeje Muschio Bianco

Për pastrimin e përditshëm të të gjitha sipërfaqeve të forta në shtëpi. Kombinon efektivitetin e pastrimit me aromën intensive dhe të freskët të myshkut të bardhë. Nuk lë vija dhe nuk kërkon shpëlarje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Muschio Bianco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *