Acqua di sale

240 L

Category:

Description

Lares dyshemeje Acqua di sale

Për pastrimin e përditshëm të të gjitha sipërfaqeve të forta në shtëpi: dyshemetë klasike, shkallët, tualetet, mermerin dhe pllakat qeramike, duke i dhënë shtëpisë një aromë të freskët

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acqua di sale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *