Fiori di Loto

240 L

Category:

Description

Lares dyshemeje Fiori di Loto

I përshtatshëm për të gjitha llojet e dyshemeve për pastrim të thellë dhe me aromë të këndshme te lules Lotus. I përshtatshëm për pastrim të përditshëm, nuk lë vija dhe nuk kërkon shpëlarje.

70g/5L uje

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fiori di Loto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *