Pesca e Albiccoca

440 L

Category:

Description

Shampo me Pjeshke dhe Kajsi është e pasur me kripëra minerale. Vetitë zbutëse dhe rimineralizuese i japin shampos një fuqi të pashembullt ushqyese për flokët e thatë dhe të dëmtuar. Për më tepër, Polyquaternium-7 formon një shtresë mbrojtëse rreth flokëve, duke e bërë atë më të butë dhe më të menaxhueshëm. Eshtë i përshtatshëm për larje të shpeshta pasi formula e tij delikate nuk sulmon lëkurën e kokës. Vetitë zbutëse dhe aroma e shijshme e kajsisë eliminojnë nyjet dhe flokët fitojnë butësi pas cdo larjeje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pesca e Albiccoca”

Your email address will not be published. Required fields are marked *