Fructis

440 L

Category:

Description

Shampo e pasur me kripera minerale. Vetitë zbutëse dhe rimineralizuese i japin shampos Fructis një fuqi të pashembullt ushqyese për flokët e thatë dhe të dëmtuar. Për më tepër, prania e perberesit Polyquaternium-7 formon një shtresë mbrojtëse rreth flokëve, duke e bërë atë më të butë dhe më të menaxhueshëm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fructis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *