Balsamo al Cocco

480 L

Category:

Description

Maske me arrakokos qe le floket e tu te bute dhe te lehte per t’u krehur.

Shpelahet me lehtesi.

Perdorimi: Vendoseni tek floket pasi e keni shpelare mire pas larjes me shampo dhe prisni 5minuta perpara sa ta shpelani.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Balsamo al Cocco”

Your email address will not be published. Required fields are marked *