Acqua di Sale

440 L

Category:

Description

Shampo Acqua di Sale është e përshtatshme për larje të shpeshta pasi formula e tij delikate nuk sulmon lëkurën e kokës. Për më tepër, Polyquaternium-7 formon një shtresë mbrojtëse rreth flokëve, duke i bërë ato më të butë dhe më të menaxhueshëm. Vetitë zbutëse dhe aroma e shijshme eliminojnë nyjet dhe flokët fitojnë butësi pas cdo larjeje.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acqua di Sale”

Your email address will not be published. Required fields are marked *