NATURAL GREEN ZBUTES

500 L

Description

Zbutes rrobash ekologjik

Zbutësi natyral me nota frutash nuk përmban përbërës gërryes. Zbut fibrat e rrobave, i bën ato më të lehta për t’u hekurosur, më aromatike dhe rigjallëron ngjyrat, duke eliminuar elektricitetin statik që i bën pëlhurat të ngurta.

Produkte me origjinë ekskluzive bimore, shpejt dhe plotësisht i biodegradueshëm.Të certifikuar për përdorimin e lëndëve të para natyrore dhe me origjinë 100% bimore. Ato nuk janë testuar te kafshët dhe nuk kanë ndikim mbi organizmat ujorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL GREEN ZBUTES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *