NATURAL GREEN LAVATRICE

500 L

Description

Detergjent lares per lavatrice ekologjik

Organik dhe delikat me notat e tij frutore, hipoalergjik dhe veçanërisht i përshtatshëm për mbrojtjen e lëkurës nga acarimi dhe reaksionet alergjike.

Produkte me origjinë ekskluzive bimore, shpejt dhe plotësisht i biodegradueshëm.Të certifikuar për përdorimin e lëndëve të para natyrore dhe me origjinë 100% bimore. Ato nuk janë testuar te kafshët dhe nuk kanë ndikim mbi organizmat ujorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL GREEN LAVATRICE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *