NATURAL GREEN PIATTI

500 L

Description

Lares enesh ekologjik

Nuk le erëra dhe vija. Formule me origjinë natyrale,e butë për lëkurën, por efektive për papastërtitë. Vaji esencial i agrumeve organike heq menjehere aromat.

Produkte me origjinë ekskluzive bimore, shpejt dhe plotësisht i biodegradueshëm.Të certifikuar për përdorimin e lëndëve të para natyrore dhe me origjinë 100% bimore. Ato nuk janë testuar te kafshët dhe nuk kanë ndikim mbi organizmat ujorë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NATURAL GREEN PIATTI”

Your email address will not be published. Required fields are marked *