Percarbonat

790 L

Category:

Description

Heqes njollash dhe zbardhues ne trajte pluhuri

Ka perdorime te ndryshme. Si heqes njollash mund te trajtoni disa sekonda njollen me pluhurin e tretur ne pak uje dhe ta fusni ne lavatrice per nje larje me cikel normal. Si zbardhues mund ta shtoni ne kazanin e lavatrices (1-2 luge) perpara larjes se rrobave duke i shtuar laresin dhe zbutesin perkates.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Percarbonat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *