Chimi Lares

580 L

Category:

Description

Detergjent pluhur per larjen e rrobave. I pershtatshem per larje me dore dhe larje ne lavatrice. Sugjerohet kryesisht per larjen e rrobave te bardha.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Chimi Lares”

Your email address will not be published. Required fields are marked *