Acid Citrik

1200 L

SHKELQYES PER LAVASTOVILJE

Shpërndani 1-2 gota matëse të produktit në një gotë me ujë (rreth 200 ml) dhe hidheni tretësirën direkt në lavastovilje. Rekomandohet të vendosni rregullatorin e fortësisë së ujit të lavastoviljes në maksimum.

DETERGJENT PËR TË GJITHA SIPËRFAQET QE LAHEN

I dobishëm për heqjen e depozitave të gëlqeres nga sipërfaqet. Shpërndani 1-2 lugë të produktit në 1 litër ujë. Spërkateni tretësirën në sipërfaqe dhe lëreni të veprojë për disa minuta përpara se ta shpëlani. MOS E PËRDORNI NE MERMER, GUR, TERRAKOTA DHE DRU OSE TË PASTËR DHE TE PAHOLLUAR ne pëlhura.

PER SYZE DHE PASQYRA

Në një shishe spry, shpërndani 1 lugë produkti në një litër ujë. Shkundni shishen dhe spërkatni tretësirën në sipërfaqet që do të pastrohen.

ANTIKALKARE PËR TUALET

Shpërndani 2-3 lugë produkti në një litër ujë të nxehtë, tundni gjithçka brenda një shishe, derdhni përmbajtjen në tualet dhe lëreni të veprojë gjatë gjithë natës.

ANTIKALKARE PËR LAVATRICEN

Për ta mbajtur lavatriçen tuaj efikase, duke shmangur depozitimet e gëlqeres, shpërndani 5-6 lugë produkt në një litër ujë të nxehtë, derdhni direkt në kazanin e zbrazët të makinës larëse dhe kryeni një cikël të temperaturës së lartë.

Përsëriteni operacionin një herë në muaj.

ZBUTES RROBASH PER LAVATRICE

Shpërndani 1-2 gota matëse të produktit në një gotë me ujë të nxehtë (rreth 200 ml) dhe hidheni tretësirën direkt në ndarjen e zbutësit.

Category:

Description

Acid Citrik

Acidi citrik është një përbërës natyral i pranishëm në agrumet, një lëndë e parë natyrale që përdoret si pastrues, zbutës, shpëlarës, për pastrimin e të gjitha sipërfaqeve që lahen, xhamit apo pasqyrave etj. Është padyshim një nga aleatët natyralë më të përdorur në higjienën e shtëpisë!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Acid Citrik”

Your email address will not be published. Required fields are marked *